Güveçte pişen yemeklerin tadı da lezzeti de başka olur. Akşam yemeğine nefis kokusuyla mükemmel bir ana yemek yapmaya hazır mısınız?
Malzemeler:
• 500 gr dana eti
• 700 gr taze fasulye
• 2 adet soğan
• 3 diş sarımsak
• 3 adet patates
• 1 tatlı kaşığı biber salçası
• Zeytinyağı, tuz, su
Yapılışı:
1. Soğan, fasulye, patates ve sarımsakları iri iri doğrayın.
2. Güvecinize etinizi ilave edin ve tuz, zeytinyağı ilave edin.
3. Ardından doğradığınız patates, fasulye, sarımsak, soğanları ilave edin.
4. Salçayı suda eritin ve tencereye ilave edin ardından yarısına kadar su ekleyip pişirin.
Afiyet Olsun.
0 Yorum Ekle:
Yorum Gönder