6 Eylül 2012 Perşembe

Çeltik Kebabı Tarifi

Çeltik Kebabı


MALZEMELER
200 gr Bonfile
1 Çorba Kasigi Margarin
1 Adet Patates
2 Çorba Kasigi Yogurt
1/2 Domates
Sivi Yag (Kizartmak Için)
1 Adet Sivribiber
1 Tutam kekik
Tuz, Karabiber

YAPILIŞI
Bonfileyi keskin bir biçakla ince ince dilimleyin. Firin izgarasinda çevirerek
altini ve üstünü 1-2 dakika pisirin. Tavada margarini eritin. Izgarada pismis
bonfileleri sote edin. Tuz, karabiber ve kekigi ekleyin. Patatesi kibrit çöpü
biçiminde dograyin. Siviyagda kizartin. Servis tabagina alin. Üzerine yogurdu
ilave edin. Izgarada kizarttiginiz etleri de ekleyin. Domates ve biberi izgarada
kizartip, garnitür olarak yemegin yaninda servis yapin.