15 Ağustos 2012 Çarşamba

Fasulye Kavurması Tarifi


fasulye salatası tarifi , fasulye salatası tarifleri , fasulye salatası tarif
Fasulye Kavurması
MALZEMELER
1/2 Kg Taze Fasulye
2 Adet Kuru Sogan
2 Adet Yumurta
2 Adet Domates
1 Adet Havuç
3 Yemek kasigi Tereyagi

YAPILIŞI
Fasulyelerin kilciklarini ayiklayip yikadiktan sonra süzgece alin. Suyu
süzülünce 1 cm genisliginde kiyin. Kaynar tuzlu suda diri kalacak sekilde
haslayip süzün. Tereyagini tencerede eritip küp seklinde dogranmis sogani ilave
ederek kavurun. Havuç ve domatesi rendeleyip kavrulmakta olan sogana ekleyin.
Karisimi bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtalari ilave edip
karistirin. Karisima haslanmis fasulyeleri ekleyip tuz ve pulbiber serperek kisik
ateste suyunu çekinceye kadar pisirin. Servis tabagina alip sicak olarak servis yapin.

0 Yorum Ekle:

haberler