MALZEMELER
4 su bardağı süt
3 su bardağı su
yarım su bardağı buğday nişastası
yarım su bardağı un
Üzerine: Gül suyu ve pudra şekeri
YAPILIŞI
Öncelikle 4 su bardağı sütü, 3 su bardağı su, buğday nişastası ve yarım su bardağı un ile birlikte muhallebi kıvamında pişirin. Islak bir tepsiye dökün. Buzdolabına alıp soğutun. Daha sonra dilediğiniz biçimde dilimleyin. Üzerine gül suyu gezdirin. Pudra şekeri serpip servis yapın.
ALİME YILMAZ
Sponsor Bağlantılar
Popüler Tarifler
Tarif Arşivi
- Temmuz 2013 (25)
- Haziran 2013 (8)
- Mayıs 2013 (13)
- Nisan 2013 (2)
- Mart 2013 (9)
- Şubat 2013 (13)
- Ocak 2013 (23)
- Aralık 2012 (35)
- Kasım 2012 (85)
- Ekim 2012 (57)
- Eylül 2012 (124)
- Ağustos 2012 (156)
- Temmuz 2012 (179)
- Haziran 2012 (128)
- Şubat 2012 (84)
- Kasım 2011 (3)
- Ağustos 2011 (4)
- Mayıs 2011 (1)
- Nisan 2011 (7)
- Mart 2011 (3)
- Şubat 2011 (133)
- Ocak 2011 (750)
- Aralık 2010 (6)