Malzemeler
1 kg yufka
1 paket eritilmiş margarin
1,5 su bardağı su
3 adet yumurta
300-350 gr çökelek ya da peynir
Kıyılmış bir miktar maydonoz
kabartma tozu
Hazırlanışı
Yağlanmış tepsiye yufkaların yarısını üst üste yerleştiriniz.Arasına peynir ve maydonozu karıştırıp, tamamını serpin.Kalan yufkalarıda üzerine kapatıp kareler halinde kesin.Eritlmiş margarin, su, yumurta ve kabartma tozunu karıştırıp böreğin üzerine dökün ve önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Sponsor Bağlantılar
Popüler Tarifler
Tarif Arşivi
- Temmuz 2013 (25)
- Haziran 2013 (8)
- Mayıs 2013 (13)
- Nisan 2013 (2)
- Mart 2013 (9)
- Şubat 2013 (13)
- Ocak 2013 (23)
- Aralık 2012 (35)
- Kasım 2012 (85)
- Ekim 2012 (57)
- Eylül 2012 (124)
- Ağustos 2012 (156)
- Temmuz 2012 (179)
- Haziran 2012 (128)
- Şubat 2012 (84)
- Kasım 2011 (3)
- Ağustos 2011 (4)
- Mayıs 2011 (1)
- Nisan 2011 (7)
- Mart 2011 (3)
- Şubat 2011 (133)
- Ocak 2011 (750)
- Aralık 2010 (6)
0 Yorum Ekle:
Yorum Gönder