15 Ekim 2012 Pazartesi

Piramit Pasta Tarifi



Piramit Pasta Tarifi

piramit pasta
MALZEMELER
•    2 paket sütlü çikolata
•    1 paket bitter çikolata
•    50 gr tereyağı
•    1 yemek kaşığı kakao
•    400 ml çiğ krema
•    2 paket pötibör bisküvi
YAPILIŞI
1.    Krema, çikolata, tereyağı ve kakaoyu bir kapta çok kısık ateşte eritin ve 30 dakika kadar soğumaya bırakın.
2.    Bisküvileri kırıp çikolatalı karışıma ilave edip iyice  karıştırın.
3.    Dikdörtgen kek kalıbının içine yağlı kağıt serip karışımı içine dökün.
4.    3- 4 saat buzlukta dondurun ve dilimleyerek servis yapın. 
Üzerine hindistan cevizi serperek de servis edebilirsiniz.

0 Yorum Ekle:

haberler