MALZEMELER
3 adet yufka
2 kabak
250 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
5-6 dal dereotu
Tuz
Kırmızı pul biber
1 yemek kaşığı tereyağı
YAPILIŞI
Kabakları rendeleyip suyunu sıkın ve kaşar peynirini rendeleyin. Dereotunu ince kıyın. Tuz ve
pul biberi ekleyip hepsini birlikte harmanlayın. Yufkaları ortadan ikiye kesin.
Her yufkanın ortasına dikdörtgen şekilde harçtan 4 kaşık yerleştirip
yayın. Her iki taraftan yufkayı üstüste kapatın. Kalan kısımları da
kapatıp dikdörtgen haline getirin. Orta ateşte iyice ısınan teflon tavada ( ben bir kaşık kadar sıvı yağ koyuyorum ) her
iki tarafını da üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Tavadan alınca üzerine
tereyağı sürün ve sıcak servis yapın.
Sponsor Bağlantılar
Popüler Tarifler
Tarif Arşivi
- Temmuz 2013 (25)
- Haziran 2013 (8)
- Mayıs 2013 (13)
- Nisan 2013 (2)
- Mart 2013 (9)
- Şubat 2013 (13)
- Ocak 2013 (23)
- Aralık 2012 (35)
- Kasım 2012 (85)
- Ekim 2012 (57)
- Eylül 2012 (124)
- Ağustos 2012 (156)
- Temmuz 2012 (179)
- Haziran 2012 (128)
- Şubat 2012 (84)
- Kasım 2011 (3)
- Ağustos 2011 (4)
- Mayıs 2011 (1)
- Nisan 2011 (7)
- Mart 2011 (3)
- Şubat 2011 (133)
- Ocak 2011 (750)
- Aralık 2010 (6)