MALZEMELER
1 Su bardağı robotta çekilmiş ceviz içi
3-4 çorba kaşığı biber salçası (domates salçası kullanmamanızı
öneririm,beklediğinde acıkanın tadını bozar)
3-4 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı acı pul biber ( arzu edenler için)
1 tatlı kaşığı kişniş
1/2 tatlı kaşığı reyhan
1/2 tatlı kaşığı fesleğen
1/2 tatlı kaşığı karabiber
zeytinyağı (ayçiçek, mısırözü yağı v.s)
YAPILIŞI
Malzemelerimizi güzelce harmanlıyoruz. Ekleyeceğimiz yağ miktarını arzuya göre ayarlıyoruz. İdeal
miktar karışımı ekmek üstüne sürebilecek kıvama getirecek kadar.
Afiyet olsun...
ALİME YILMAZ
Sponsor Bağlantılar
Popüler Tarifler
Tarif Arşivi
- Temmuz 2013 (25)
- Haziran 2013 (8)
- Mayıs 2013 (13)
- Nisan 2013 (2)
- Mart 2013 (9)
- Şubat 2013 (13)
- Ocak 2013 (23)
- Aralık 2012 (35)
- Kasım 2012 (85)
- Ekim 2012 (57)
- Eylül 2012 (124)
- Ağustos 2012 (156)
- Temmuz 2012 (179)
- Haziran 2012 (128)
- Şubat 2012 (84)
- Kasım 2011 (3)
- Ağustos 2011 (4)
- Mayıs 2011 (1)
- Nisan 2011 (7)
- Mart 2011 (3)
- Şubat 2011 (133)
- Ocak 2011 (750)
- Aralık 2010 (6)