26 Şubat 2012 Pazar

Açma Tarifi

Malzemeler:
Bir bardak ılık su
Bir paket yaş maya
Bir bardak süt
Bir bardak sıvı yağ
3 çorba kaşığı şeker
Bir çay kaşığı tuz
un, yumurta

Hazırlanışı:
Bir bardak ılık suda Bir paket yaş mayayı eritin.Bir kaba Bir bardak sütü, sıvıyağı, 3 çorba kaşığı şekeri ve Bir çay kaşığı tuzu koyun. Bir miktar un ilave edin. Hamur haline getirin.Yapılan hamuru Bir saat bekletin sonra maya ile bir süre daha yoğurun ve yuvarlak şekil verin.Tepsiye yuvarlak şekilde koyulduktan sonra yumurta sarısı sürün.
Afiyet Olsun

İlgili Aramalar: denenmiş açma tarifi , açma simit tarifi , yumuşak açma tarifi , pastane açma tarifi , açma tarifi resimli , en güzel açma tarifi , kolay açma tarifi , güzel açma tarifi , açma kete tarifi , mayalı açma tarifi , oktay usta açma tarifi , açma tarifi oktay ustadan , oktay ustadan açma tarifi , sade açma tarifi , kuru maya ile açma tarifi , açma tarifi portakal ağacı , açma tarifi kuru maya , haşhaşlı açma tarifi

0 Yorum Ekle:

haberler