15 Ekim 2012 Pazartesi

Yalancı Tavuk Göğsü






Yalancı Tavuk Göğsü
yalancı tavuk göğsü tarifi
MALZEMELER
•    3 kahve fincanı un
•    Yarım  paket margarin
•    1 lt süt, vanilin
•    3 kahve fincanı şeker
•    Tarçın
YAPILIŞI
1.    Tencerede yarım paket margarini eritin ve üzerine unu ekleyin.
2.    2 -3 dk. kavurun ve süt ile şekeri aynı anda tencereye ekleyin.
3.    Unun topaklanmaması için mikserle yüksek devirde çırpın.
4.    Katılaşana kadar sürekli karıştırın ve en son vanilin ekleyip ıslak borcama döküp, buz dolabında 1 saat bekletin.
5.    Servis yapacağınız sırada üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın.

0 Yorum Ekle:

haberler