Yalancı Tavuk Göğsü
MALZEMELER
• 3 kahve fincanı un
• Yarım paket margarin
• 1 lt süt, vanilin
• 3 kahve fincanı şeker
• Tarçın
YAPILIŞI
1. Tencerede yarım paket margarini eritin ve üzerine unu ekleyin.
2. 2 -3 dk. kavurun ve süt ile şekeri aynı anda tencereye ekleyin.
3. Unun topaklanmaması için mikserle yüksek devirde çırpın.
4. Katılaşana kadar sürekli karıştırın ve en son vanilin ekleyip ıslak borcama döküp, buz dolabında 1 saat bekletin.
5. Servis yapacağınız sırada üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın.
• 3 kahve fincanı un
• Yarım paket margarin
• 1 lt süt, vanilin
• 3 kahve fincanı şeker
• Tarçın
YAPILIŞI
1. Tencerede yarım paket margarini eritin ve üzerine unu ekleyin.
2. 2 -3 dk. kavurun ve süt ile şekeri aynı anda tencereye ekleyin.
3. Unun topaklanmaması için mikserle yüksek devirde çırpın.
4. Katılaşana kadar sürekli karıştırın ve en son vanilin ekleyip ıslak borcama döküp, buz dolabında 1 saat bekletin.
5. Servis yapacağınız sırada üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın.
0 Yorum Ekle:
Yorum Gönder