MALZEMELER
1 Çay Bardağı Sarı Yarma Mısır
1 Çay Bardağı Beyaz Yarma Mısır
1 Su Bardağı Buğday
300 Gr. Süzme Yoğurt
Dere Otu
Taze Nane
Tuz
Su
YAPILIŞI
Mısırları yıkayın ve düdüklü tencereye koyun. Suyunu da ilave edip haşlayın. Buğdayı ayrı bir tencerede haşlayın Daha sonra hepsini bir
tencereye alın. Süzme yoğurda az su, tuz koyup koyu bir ayran yapın. Haşlanmış olan mısır ve buğdayı delikli kepçe ile kaseye koyun. Üzerine ayranı ilave edin. Son olarak dere otu ve nane serpin. Afiyet olsun.
Sponsor Bağlantılar
Popüler Tarifler
Tarif Arşivi
- Temmuz 2013 (25)
- Haziran 2013 (8)
- Mayıs 2013 (13)
- Nisan 2013 (2)
- Mart 2013 (9)
- Şubat 2013 (13)
- Ocak 2013 (23)
- Aralık 2012 (35)
- Kasım 2012 (85)
- Ekim 2012 (57)
- Eylül 2012 (124)
- Ağustos 2012 (156)
- Temmuz 2012 (179)
- Haziran 2012 (128)
- Şubat 2012 (84)
- Kasım 2011 (3)
- Ağustos 2011 (4)
- Mayıs 2011 (1)
- Nisan 2011 (7)
- Mart 2011 (3)
- Şubat 2011 (133)
- Ocak 2011 (750)
- Aralık 2010 (6)