MALZEMELER
5-6
tane orta boy patates
200 gr sosis
250 gr kaşar peyniri
2 küçük kutu konserve mısır
Çekirdeği çıkarılmış siyah zeytin
İçi biberli yeşil zeytin
Haşlanmış yada konserve bezelye
Tereyağı
Tuz
ketçap
mayonez
YAPILIŞI
Patatesleri yıkayıp, haşlayın ezin. İçine tereyağı ve tuz ekleyin
iyice karıştırın. Borcamın tabanına ıslatıp içine boşaltın. Üzerine sosisleri halka halka doğrayıp, konserve mısır, zeytin ve bezelyeyi ekleyin. En üste de bolca kaşar rendeleyip önceden ısıtılmış 175 derece fırında kaşarlar
eriyene kadar pişirin. Ilındıktan sonra üzerine ketçap ve
mayonez dökerek servis yapınız.
Sponsor Bağlantılar
Popüler Tarifler
Tarif Arşivi
- Temmuz 2013 (25)
- Haziran 2013 (8)
- Mayıs 2013 (13)
- Nisan 2013 (2)
- Mart 2013 (9)
- Şubat 2013 (13)
- Ocak 2013 (23)
- Aralık 2012 (35)
- Kasım 2012 (85)
- Ekim 2012 (57)
- Eylül 2012 (124)
- Ağustos 2012 (156)
- Temmuz 2012 (179)
- Haziran 2012 (128)
- Şubat 2012 (84)
- Kasım 2011 (3)
- Ağustos 2011 (4)
- Mayıs 2011 (1)
- Nisan 2011 (7)
- Mart 2011 (3)
- Şubat 2011 (133)
- Ocak 2011 (750)
- Aralık 2010 (6)