MALZEMELER
2 su bardagi bezelye,
3 tane havuc,
2 tane patates,
4 tane salatalik tursusu,
Mayonez,
Tuz,
YAPILIŞI
Patates ve havuçları yıkayıp soyun küp küp doğrayıp haşlayın. Haşlanınca süzgece koyun süzün. Bezelyeleri de ayrı haşlayıp süzün. Sonra hepsini bir kaba alıp turşuları da küp küp doğrayın. Tuz ve mayonezi ekleyip, buzdolabında bekletip soğuk servis yapın.
Sponsor Bağlantılar
Popüler Tarifler
Tarif Arşivi
- Temmuz 2013 (25)
- Haziran 2013 (8)
- Mayıs 2013 (13)
- Nisan 2013 (2)
- Mart 2013 (9)
- Şubat 2013 (13)
- Ocak 2013 (23)
- Aralık 2012 (35)
- Kasım 2012 (85)
- Ekim 2012 (57)
- Eylül 2012 (124)
- Ağustos 2012 (156)
- Temmuz 2012 (179)
- Haziran 2012 (128)
- Şubat 2012 (84)
- Kasım 2011 (3)
- Ağustos 2011 (4)
- Mayıs 2011 (1)
- Nisan 2011 (7)
- Mart 2011 (3)
- Şubat 2011 (133)
- Ocak 2011 (750)
- Aralık 2010 (6)