Malzemeler
1 kg yufka (6 adet)
1 adet haşlanmış tavuk göğsü,
beşamel sos,
Kasar peyniri rendesi
Kızartmak icin:
1 yumurta,
yeterince galeta unu

Hazırlanışı

1 tane Yufkayı sererek üzerine başamel sostan sürün ve üzerine bir kat daha yufka serin. İki kattan oluşan oluşan bu yufkayı 8 eşit parçaya (üçgen şeklinde) bölün. Parçaların kalın kısmından başlayarak haslayıp didiklemiş olduğunuz tavuktan ve kaşar peyniri rendesi koyarak sigara böreği şeklinde sarın. yufkalar bitene kadar bu işlemi tekrarlayın.Daha sonra börekleri ince yumurtaya ardından da galeta ununa batırarak kızartın. Afiyet olsun.

En Lezzetli Yemek Tarifleri

lezzetarifleri.blogspot.com/