30 Haziran 2012 Cumartesi

Pudingli Kurabiye, Sürpriz Kurabiye Tarifi

Pudingli Kurabiye
MALZEMELER
1 paket kakaolu puding
3 su bardağı süt
125 gr margarin
2 su bardağı un
2  yemek kaşığı yoğurt
1  kabartma tozu
1 şekerli vanilin

3-4 yemek kaşığı pudra şekeri

YAPILIŞI
Kakaolu pudingi 3 su bardağı sütle pişirip, soğutun. Kurabiye hamuru için; oda sıcaklığında yumuşamış margarini, unu, kabartma tozunu, yoğurdu, pudra şekerini ve şekerli vanilini ilave edin. Kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurun. 15 dakika buzdolabında bekletin
Hamurdan küçük parçalar koparıp, elinizde açın ve ortasına 1 kaşık puding koyup, hamuru kapatın. Kurabiyeleri yağlanmış tepsiye dizip, 175 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Soğuyunca üzerine pudra şekeri serperek, servis yapın. Afiyet olsun.




haberler