Malzemeler
350 Gr.Mantar1 Tane Kuşbaşı Doğranmış Tavuk Göğsü\n2 Diş Sarımsak 1 Yemek Kaşığı Salça ½ Limon
1 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peyniri Tuz Köri
Yemeğin Tarifi
Mantarları doğrayıp limonlu suda kararmaması için yarım saat bekletin.Bir tencerede kuşbaşı doğranmış tavukları ateşe koyun.Tavukları biraz çevirip yıkanmış mantarları ve minik minik doğranmış sarımsakları ilave edip karıştırmaya devam edin.Baharatını ve salçasını ayarlayıp malzemeler pişmeye başlayınca ısıya dayanıklı bir kaba biraz sıvıyağ gezdirip tavukları kaba alıp üzerine rendelenmiş kaşar peynirini gezdirip önceden 170 derece de ısıtılmış fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.
0 Yorum Ekle:
Yorum Gönder